БСП, ИТН и Възраждане внесоха подписите в деловодството на парламента за

...
БСП, ИТН и Възраждане внесоха подписите в деловодството на парламента за
Коментари Харесай

БСП реши, включва се във вота на недоверие към правителството

БСП, Има Такъв Народ и " Възраждане "  внесоха подписите в деловодството на Народното събрание за избор на съмнение към кабинета " Денков-Габриел ". Подкрепата от Българска социалистическа партия пристигна след днешното заседание на Изпълнителното бюро, а новината разгласи персонално водачът на партията Корнелия Нинова.  

Българска социалистическа партия ще поддържа вота на съмнение към държавното управление и ще бъде съвносител на вота на съмнение, обяви пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя обаче посочи, че ще бъдат добавени още претекстове към настояването и през днешния ден следобяд вотът на съмнение ще бъде импортиран в Народно събрание. 

" Проведохме си взаимното съвещание на изпълнителното бюро и групата. Включваме се във вота на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, които считаме, че не са цялостни и през днешния ден до обяд ще доработим. Даваме нашите подписи и след обяд внасяме вота на съмнение за политика: енергетика. Мисля, че има задоволително причини за това. С дейностите си ръководещото болшинство в действителност поставя кръст на българската енергетика. Най-малкото, което можем да желаяме, е избор на съмнение и носене на политическа отговорност за това, което се случва ", изясни Корнелия Нинова. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР